Instagram: Slik stopper du kjeften på haters

Gjør som kjendiser og influensere på Sosiale Medier. Bruk negative kommentarer for alt det er verdt.

Vi har jo alle møtt dem. Du vet de som tar seg tid til å se videoene dine, leser annonsetekstene dine, for ikke å snakke om Instagram innleggene dine, kanskje de til og med registrerer seg til webinaret ditt.

Når de så har brukt tid på deg, skriver de en skikkelig stygg kommentar for å fortelle deg hvorfor akkurat du suger.

Øk omsetningen ved hjelp av Instagram – Meld deg på kurs

Kanskje du hadde en skriveleif, kanskje snakka du for fort, kanskje var du ikke helt perfect. Uansett tror de at det er deres rett å fortelle deg sin versjon av sannheten.

Møtt noen sånne?

Tenkte meg det, de fleste av oss har. Og for mange av oss så er den første reaksjonen at vi blir skikkelig lei oss, og så har vi lyst å slette kommentaren.

Er kommentaren ondskapsfull kan du bare slette den og blokker personen. Er den negativ prøv å forstå avsenders motiv. Kanskje du kan snu den til noe du kan bruke. 

Artikkelen fortsetter under bildet.

Instagram: Gjør negative kommentarer til et spill

Disse små ordene kan vise seg å være gull.

Ønsker du deg flere kunder? Klikk her

Her er grunnen:

  1. Repeter budskapet Hver eneste gang du får pepper er det en sjanse til å hamre inn budskapet ditt, gjerne fra en annen vinkel. Du kan si ting du ikke kunne i en annonse, eller et innlegg og du kan være litt friskere i ordbruken enn du ellers ville vært.
  2. Algoritmen favoriserer engasjement Skjer dette på en Facebook/Instagram annonse og du adresserer den som legger igjen den negative kommentaren, skal du ikke se bort i fra at personen vil forsvare seg igjen. Klarer du å snu 1 negativ kommentar til 5 kommentarer vil algoritmen elske deg, annonsen din vil bli vist til flere og du får billigere annonser. Smart ikke sant?
  3. Det vekker de som digger deg Får du negativitet i et innlegg vil du se at følgerne dine som digger deg vil begynne å ta deg i forsvar. De vil også si ting om deg du selv ikke kan skrive uten å virke som en litt klein selvskryter.
  4. Vis til egne verdier du på kommentarene viser du at du står for egne verdier og meninger. Du viser at du er en person med integritet som ikke så lett lar seg vippe av pinnen.

Det er nemlig nettopp dette kjendiser og influensere gjør. De vet at folk trigges av negativitet og skaper derfor krangler i sosiale medier. Slik at navnene deres kommer opp oftere og de blir mer synlige.

Les også – 5 Steg til gode tekster på Instagram

De fleste synes at kjipe kommentarer er leit. Jeg utfordrer deg til å snu den tankegangen, og heller tenke at du aldri skal la en negativ kommentar gå til spille.

FÅ: Gratis online trening om Instagram her.

Ønsker du deg flere kunder? Klikk her

Summary
Instagram: Slik stopper du kjeften på haters
Article Name
Instagram: Slik stopper du kjeften på haters
Description
Gjør som kjendiser og influensere på Sosiale Medier. Bruk negative kommentarer for alt det er verdt.
Author
Publisher Name
Hilde Palladino
Publisher Logo