Gå ned den røde løperen

’Om meg’ er som regel den mest besøkte siden på web-siten din. Bruk derfor ekstra god tid på den. Melissa Cassera er screenwriter i Hollywood, og i tillegg en mester på å hjelpe andre til å synes i media. Hun sammenligner ’Om meg’ siden med å gå ned den røde løperen. Her skal du skinne, vise din beste siden både når det gjelder kvalitet, personlighet og stil. Besøkende på siden din skal få et innblikk i hvem du er som person, hva du leverer og hva de får når de blir kjent meg deg. En mini versjon av historien din som gjør at de vil ha mer.

Siden skal være i 1. person og det skal føles som om folk treffer deg personlig.
Melissa Cassera anbefaler at du begynner med noe om hvorfor du gjør det du gjør (hvorfor du elsker å skrive,) eller hvorfor du skriver en spesiell sjanger.

Gi folk en grunn til å bli interessert.

Deretter:

  • Fortell om en spesiell hobby du har, noe du er opptatt av, livsstilen din eller noen litt ’weird’ om deg, f.eks fun facts. – La folk skjønne at du er en person utenom bøkene dine også.
  • Trikset er å få det til å handle litt om kjerneleseren din i tillegg til deg. Tenk: – kommer dette til å hjelpe noen?
  • Gjør det personlig, vær morsom, la din stil skinne gjennom og la ’reisen’ din skinne gjennom også. Har du fått noen priser, nevn det. Har du hatt tøffe tak, inkluder en linje uten at det blir sutring.
  • Har du en opt-in, få det med, men husk at dette ikke er siden hvor du skal selge. Gi noe gratis i stedet.
  • Husk å ha et profesjonelt bilde av deg så folk vet hvem de snakker med.

Kikk gjerne på min ’Om meg’ side for å se hva jeg har gjort
http://hspalladino.com/nb/om

Og husk å sjekke ut
http://melissacassera.com/start-here

Summary
Gå ned den røde løperen
Article Name
Gå ned den røde løperen
Description
’Om meg’ er som regel den mest besøkte siden på web-siten din. Bruk derfor ekstra god tid på den. Melissa Cassera er screenwriter i Hollywood, og i tillegg en mester på å hjelpe andre til å synes i media. Hun sammenligner ’Om meg’ siden med å gå ned den røde løperen.
Author
Publisher Name
Hilde Palladino
Publisher Logo