Flere følgere på Instagram?

Vil du har flere følgere på Instagram? Da bør du lese dette her først.

2 mill følgere og greide ikke selge 36 T-skjorter.

Arianna Renee er en instagram influencer med over 2 millioner følgere. Hun ville starte sitt eget klesmerke, og fikk beskjed av firmaet hun jobbet med at hun først måtte selge 36 T-skjorter for å kjøre i gang prosessen. 

Få kunder med instagramØk omsetningen med Instagram.

Det greide hun ikke. 

2 mill følgere og greide ikke selge 36 T-skjorter. Hun har nå slettet posten som fortalte om hendelsen, men selve posten fikk 37 709 likes.

Trettisjutusen likes og null kroner.

Ønsker du deg flere kunder? Klikk her


Hun er ikke den eneste, for folk tror det handler om følgere og likes. Om de ikke får nok hjerter på et bilde så er det ikke bra nok. Om de er en liten konto så er det umulig å lykkes. Samtidig har jeg kunder med under 2000 følgere som har millioninntekter (og sier at de fleste henvendelsene kommer fra Instagram.) 

For det handler jo om bunnlinja, ikke kommentarer og hjerter. Det handler om hvordan du greier å ta så godt vare på de følgerne du har at de har lyst å handle fra deg.

Dette er jeg så passionate på, kanskje spesielt i dette året.   Og det jeg snakker mye om, det er hva som skjer oppi hodene våre når vi handler, hva vi poster for å få salg.
Det vanskelige, det viktigste, men som veldig få andre forteller deg er selve essensen i det jeg lærer bort. Selve psykologien i salgsprosessen, om HVA innleggene dine skal inneholde for å konvertere til salg. For de er dette som vil gjøre at du skiller deg ut på Instagram. Det er det som vil gjøre at folk flokker til deg for å kjøpe. For gjør de ikke det, hjelper det lite at du har 2 millioner følgere.

Det handler om hvordan du greier å ta så godt vare på de følgerne du har at de har lyst å handle fra deg.

FÅ: Gratis online trening om Instagram for bedrifter

2 mill følgere, greide ikke selge 36 T-skjorter

Ønsker du deg flere kunder? Klikk her

Summary
Flere følgere på Instagram?
Article Name
Flere følgere på Instagram?
Description
2 mill følgere og greide ikke selge 36 T-skjorter. Arianna Renee er en instagram influencer med over 2 millioner følgere. Hun ville starte sitt eget klesmerke, og fikk beskjed av firmaet hun jobbet med at hun først måtte selge 36 T-skjorter for å kjøre i gang prosessen.
Author
Publisher Name
Hilde Palladino
Publisher Logo