Algoritmen: Hva funker på Instagram akkurat nå?

Instagram og Facebook endrer seg stadig. Zuckerberg og co tester stadig nye ting. Algoritmen endrer seg. Men hva funker akkurat nå?

Først av alt 3 ting som IKKE funker.

1. BOTs – autolikes, auto follows. Instagram liker det absolutt ikke, Algoritmen ser det, og har du koblet opp slike appen, bør du slette dem.

2. Salg, salg, salg. – Bare pushe salg på alle poster. Slutt med det og du er der. Det bygger ikke denne ‘know, like and trust’ faktoren som vi vil ha. 

3. Ikke poste regelmessig. Å bare poste en gang i uka eller sjeldnere jobber mot deg hele tiden. algoritmen hjelper deg ikke, og folk glemmer deg. Om du er en av dem som tenker at alt må være perfekt, så dropp det mindsettet og post heller regelmessig.

Nettkurs:  Få kunder med instagram

Instagram algoritmen enkelt forklart.

Ønsker du deg flere kunder? Klikk her

Så hva funker på Instagram nå:

  1. Skap innhold som blir delt. Det har alltid vært superviktig, men kanskje ikke så enkelt. Og er du en liten nisjebutikk i Bodø er det ikke sikkert du trenger følgere i New York, så ikke skap innhold som skal bli delt av absolutt alle, men innhold som skal deles av dine kjernekunder til sine venner og følgere.
  2. Autentisk innhold. Vær ekte og tenkt at følgerne dine ikke er følgere, de er mennesker. Engasjer deg og start virkelige samtaler. Det er det Algoritmen favoriserer mest av alt nå.
  3. Stories. Vær på stories så mye du kan og orker 😄 Bare kom i gang og ble vant til det, det er den absolutt beste måten å bygge et personlig og autentisk brand på.
  4. IGTV er den type innhold du virkelig burde fokusere på nå. Instagram pusher innhold fra IGTV og dette er virkelig den beste plassen for deg å vise din ekspertise. Det er også sånn at når Instagram har en feature de tror eller lanserer noe nytt så pusher de det. Det betyr at de som bruker akkurat dette, blir ‘belønnet’ ved innholdet blir visst til flere av de som allerede følger.

Det var en kort liten oppsummering på hva som funker og hva som ikke funker på Instagram akkurat nå. Som alltid, vær fleksibel, finn ut hva som funker for deg, men ikke stagner i det du føler deg mest komfortabel med. Da vokser vi ikke. Strekk deg, finn ut hva som funker for dine følgere og fortsett med å lage nytt innhold.

Vil få flere kunder via Instagram – klikk her.

Ønsker du deg flere kunder? Klikk her

Summary
Algoritmen: Hva funker på Instagram akkurat nå?
Article Name
Algoritmen: Hva funker på Instagram akkurat nå?
Description
Instagram og Facebook endrer seg stadig. Zuckerberg og co tester stadig nye ting. Algoritmen endrer seg. Men hva funker akkurat nå?
Author
Publisher Name
Hilde Palladino
Publisher Logo