3 verktøy jeg ikke klarer meg uten

Når det gjelder å lage bilder til Instagram, annonser til Facebook eller lekre pdf’er og annet materiale er det kommet mange geniale verktøyene de siste årene. Det gjør at mye av det jeg poster på sosiale media går unna i en fei.

Lage bilder med tekst.

Lenge brukte jeg Picmonkey til dette, men vil jeg har bilder med ordtak eller inspirerende tekster har Adobe Spark tatt over førsteplassen. Du logger inn med Facebook, skriver teksten og velger blant mengder av temaer, bilder og fargesammensetninger etterpå. Bruk dine bilder eller velg fra bildebank i programmet.

Minus med programmet er at det laster tregt ved dårlig internett og at det ikke er tilgjengelig for Android.
Gratis og betal versjon.

Her finner du Adobe Spark

Annonser.
Her bruker jeg Picmonkey, et supert verktøy som lar deg lage annonser eller bilder med forskjellig tekstur, og en rekke elementer du kan legge oppå bildet. Finnes for både Iphone og Android.

Gratis og betal versjon.

Her finner du Picmonkey

Pdf, annonser, kursmateriale, presentasjoner.

Ingen over, ingen ved siden av – Canva. Det finnes nesten ikke grenser for hva du kan gjøre med Canva. Dette superproffe verktøyet er gratis, men noen av elementene betaler du for. Når det er sagt så har jeg alt i alt brukt under $10 på Canva de siste årene. Her er det så mye gratis at du er garantert å finne noe du linker.

Dessverre ikke tilgjengelig for Android.

Her finner du Canva

 

Summary
3 verktøy jeg ikke klarer meg uten
Article Name
3 verktøy jeg ikke klarer meg uten
Description
Når det gjelder å lage bilder til Instagram, annonser til Facebook eller lekre pdf’er og annet materiale er det kommet mange geniale verktøyene de siste årene. Det gjør at mye av det jeg poster på sosiale media går unna i en fei.
Author
Publisher Name
Hilde Palladino
Publisher Logo