1 mnd Instagram caption på 15min.

Har du en business og synes det slitsomt å finne på interessante Instagram caption? Dette garantert den letteste måten å gjøre det på.

‘Skal du være en som bruker tiden din på å konsumere andre sitt innhold, eller skal du være den som skaper innhold andre har glede av?’

(artikkelen ligger også som video helt nederst.)

De fleste av oss ønsker nok å være i den siste kategorien, men tenker at å skape innhold på Instagram tar så mye himla tid at vi ikke orker å begynne en gang.

Du tenker kanskje at du må skrive interessante Instagram captions, ha en fin lokasjon å ta bilder eller video fra, godt kamera, sminke, komme med noe smart å si osv. osv. Kanskje har du ikke godt lys, ingen erfaring med video, den må redigeres, lage skript osv, osv.

Skriv gode instacaption

Hva du sier er viktigst

Først, hva du sier er viktigere enn hvordan du ser ut. Hvordan du hjelper potensielle kunder er viktigere enn at fargene på instagramkontoen matcher. Det er viktigere at du fremstår som en person vi stoler på enn at du bruker de ‘riktige’ hashtaggene.

Jeg hadde en kunde som sleit med dette. Jeg har ikke tid til å skape så mye innhold, sa hun, jeg har en butikk å drive, kunder å ta vare på, de har spørsmål, vil ha råd og tips, hjelp til planlegging eller forslag. Det tar hele dagen min.

Ønsker du deg flere kunder? Klikk her

Skriv ned kundespørsmål/svar

‘Skriv ned det,’ sa jeg til henne. ‘Skriv ned alle spørsmålene kundene dine kommer med etter. Enten etter hvert som de kommer, eller i en ledig stund. Skriv ned spørsmålet, med ditt svar. Da får du garantert masse poster. Ett spørsmål per innlegg. Har du 30 spørsmål med svar, har du innlegg for en måned.

5 steg til gode tekster på Instagram

Dette kan du lage som instagram caption, men nesten enda bedre er at du lager en video. Sett opp mobilen på stativ i butikken, eller på kontoret, kanskje en liten halvtime før du åpner og snakk inn med dine egne ord.

Skriv instagram caption, lag video

Det siste er viktig. Trikset er å late som om du snakker til en virkelig kunde. Da blir det ekte og autentisk. Igjen, verdien du gir er langt viktigere enn at videoen er perfekt.

Ok, det tar kanskje mer enn 15 minutter å spille inn alle videoene. Men når det gjelder alt kundene dine lurer på er jeg sikker på at du har det meste i hodet allerede.

Videochallenge – Slik fremstår du som ekspert og bygger merkevare.

Saken er nemlig at du må bestemme deg. Skal du være en som bruker tiden din på å konsumere andre sitt innhold, eller skal du være den som skaper innhold andre har glede av? Det er opp til deg, på telefonen er du uansett.

Om du tilhører den siste kategorien besøk denne siden for å lære hvordan du kan doble omsetningen ved bruk av Instagram

Ønsker du deg flere kunder? Klikk her

Summary
1 mnd Instagram caption på 15min.
Article Name
1 mnd Instagram caption på 15min.
Description
Har du en business og synes det slitsomt å finne på interessante Instagram caption? Dette garantert den letteste måten å gjøre det på.
Author
Publisher Name
Hilde Palladino
Publisher Logo